Bemesting

Meststoffen strooien rogator 1Wij hebben de beschikking over een tweetal zelfrijdende kunststrooiers voor het strooien van alle soorten kunstmest op uw perceel. Deze machines hebben een hoge bodemvrijheid en geven derhalve weinig schade aan uw gewas. De spoorbreedte is variabel instelbaar van 1,80m tot 2,25m, de maximale strooibreedte is 42 meter. Verder hebben we nog een pneumatische strooier met een strooiboom van 21m, waarmee calciumgranulaat en gekorrelde kunstmest gestrooid kan worden.

 

Het vo84b9a56f2ff76668b9eaeb755de7a1db843cad5aordeel van deze machine is dat er nauwkeurig tot in de hoeken bemest kan worden en dat er geen strooicirkels ontstaan.

Met onze meststoffenblender kunnen we diverse meststoffen op maat blenden naar gelang de behoefte van het gewas. Dit kan dan in één gift toegediend worden.

 

PH verhogende producten

Wij hebben een drietal pH verhogende producten in ons pakket zitten:

1. Agrikalk PLUS 57% NW + 18% MgO vochtige poederkalk
2. Agrikalk 50% NW vochtige poederkalk
3. Calciumgranulaat 54% NW + 4% MgO droog granulaat

Voor de aardappel- en groenteteelt hebben we enkele op maat samengestelde NK meststoffen. Deze meststoffen in poedervorm zijn gunstig geprijsd ten opzichte van de reguliere gekorrelde kunstmestsoorten.