Over Timmermans

"Welkom bij Timmermans Agri Service"

prei3

Timmermans Agri Service is een gespecialiseerd gewasverzorgingsbedrijf en beschikt over diverse moderne zelfrijdende spuitmachines voor de land- en tuinbouw. Een vaste groep gedreven medewerkers zorgt voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden. Door ervaring en de juiste opleidingen verstaan zij hun vak en zorgen zij voor de juiste uitvoering van het werk.

 

Gator 2Timmermans Agri Service specialiseerde zich ook in het verzorgen van golfterreinen, sportvelden en gazons. Hiervoor werd een spuitmachine gebouwd op een gator met lage druk banden. Het unieke van deze machine is dat deze uit een combinatie van drie type en merken veldspuiten is gebouwd. Ook voor onkruidbestrijding van trottoirs en bedrijventerreinen werd speciale apparatuur aangeschaft om millieuvriendelijk en kostenbesparend aan de slag te gaan.

 

Spoelen van gewassen

Spoelerij 4In 1999 werd het bedrijf uitgebreid met een nieuwe activiteit, namelijk het spoelen van gewassen. Deze nieuwe tak noemen wij productverzorging. Deze spoelerij is geschikt voor het spoelen/wassen van lelies, gladiolen tulpen en vaste planten (o.a. narcissen wortelen en schorseneren).

Mede door deze spoelerij is het aantal hoogwaardige teelten in onze klantenkring uigebreid.