Waar staan we voor

Timmermans Agri Service, gevestigd in het Noord-Limburgse America, is al sinds de oprichting in 1989 het bedrijf waarbij u terecht kunt voor bijna alle voorkomende verzorgingsmaatregelen. Broers Harm en Gerton richten het bedrijf op als pure passie voor gewassen. Ze ontdekten dat ze erg veel energie haalden uit het ontzorgen van haar klanten. Om deze redenen is Timmermans Agri- Service zich gaan specialiseren in omgevingsverzorging en product verzorging. Bijzonder is dat deze passie wordt gedragen door de medewerkers waardoor het bedrijf staat voor het leveren van kwaliteit!

‘Timmermans Agri- Service tracht door middel van expertise, kwaliteit en capaciteit haar klanten te ontzorgen waar nodig’

Met een breed scala aan machines en een breed netwerk heeft Timmermans Agri- Service altijd wel een oplossing wanneer het gaat om gewasverzorging, omgevingsverzorging, product verzorging en precisielandbouw.  

‘Timmermans Agri- Service tracht milieu bewust maatschappelijk verantwoord te ondernemen. ‘Met klant specifieke afstemming en advies op maat een maximaal resultaat’

Door de juiste stappen te zetten wil Timmermans Agri- Service milieu bewust maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zuiveren van het restant gespoten vloeistof en branden in gemeentes dragen hieraan bij.

Kijk snel verder bij onze werkzaamheden!